Kuka

Olen oululainen psykoterapeutti ja työnohjaaja Sarianna Virpikari. Koulutustaustani on vaativan erityistason ratkaisukeskeinen psykoterapeutti ja kognitiivinen erityistason terapia. Toimin Kelan palveluntuottajana ja olen laillistettu Valviran hyväksymä psykoterapeutti.

Minulla on pitkäaikainen kokemus psykiatrisesta hoito- ja terapiatyöstä. Hoidan kaikenlaisia mielenterveyshäiriöitä ja elämänkulkuun liittyviä kriisejä terapiatyössäni, ja asiakkaina ovat lapset, nuoret ja aikuiset. Terapiaan voi hakeutua myös parisuhdekriiseissä.

Lisäksi olen erikoistunut syömishäiriöisten hoitoon, josta minulla on laaja-alainen kokemus, ja teen myös konsultaatioita syömishäiriöön liittyvissä kysymyksissä terveydenhuoltoalan ammattilaisille. Olen ollut mukana kehittämässä syömishäiriöhoidon malleja ja uusia toimintatapoja eri kuntasektoreilla.

Terapiatyön lisäksi toimin psykoterapiakouluttajana ja koulutan lisäksi mielenterveyden hoitoon liittyvissä asioissa. Opettajien koulutukset ja coaching sekä esimiestyöhön liittyvät koulutukset ovat niin ikään olleet suosittuja.

Voit myös saada työnohjausta ja työhyvinvointiin liittyvää koulutusta työyhteisöllesi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 

Teen yhteistyötä muun muassa seuraavien tahojen kanssa.